+46 (0)70 620 50 52

30 års samlade produktioner, del 4

 Modulenthus – ett av många husvarumärken …

Så har jag grävt lite i referensarkivet igen. Den här gången blir det en snabb titt på Modulenthus – en ärevördig hustillverkare som hade sin första storhetstid på 60-talet och var en av de första att prefabriceras villor inomhus. Och bara ett av många husvarumärken jag jobbat med genom åren, som så väl projektledare och copy.

Under sent 80-tal/tidigt 90-tal var det dags att skaka liv i såväl varumärket som hustyperna igen. Företagspresentation, husfoldrar, event och en lång rad kampanjer togs fram. Ett spännande uppdrag där vi tilläts vara tämligen fria i vårt utformande av materialet, vilket också ledde till bra resultat med ökad försäljning och fler marknadsandelar. Om jag inte minns fel, var det under det här projektet som jag vågade pusha Patrik Svedberg, då originalare på byrån, till att stå bakom kameran. Ett lyckat drag, med tanke på resultatet och hans framgångar som fotograf idag. Harald Ohlsson stog för den grafiska formgivningen och Camilla Bäckström för styling och fotoassistans.

Det är med sorg i hjärtat jag konstaterar att varumärket numera har gått i graven som eget varumärken. Det huserar nu under varumärket Hjältevadshus, en annan kund jag också jobbat med under åren och som troligen dyker upp här längre fram …

Klicka på bilden nedan för att titta närmare på Modulenthus företagspresentation.

 

 

 

 

 

 

 

 

Spara