+46 (0)70 620 50 52

Marknadsresurs att hyra, interim resurs

Behöver du hyra en marknadsresurs tillfälligt och tidsavgränsat? Eller fortlöpande eller återkommande? Jag arbetar på det sätt ni önskar, när det passar er! 

Ibland kan det kännas skönt att veta att det finns hjälp att få när tiden eller de interna resurserna inte räcker till. Eller när du inte vill anställa, utan istället anlita. Cretiva kan när så behövs rycka in som en “marknadsresurs att hyra”.  Som interim kommunikationschef, extern marknadsavdelning eller en extra resurs inom marknadsföring och kommunikation. Som frilansskribent, projektledare eller kommunikationsstrateg.

T.ex. under perioder när det inte är aktuellt att nyanställa, men det ändå finns jobb att göra. Vid tjänstledigheter, föräldraledigheter eller arbetstoppar och vid större projekt kan Cretiva fungera som en interimslösning och täcka upp.

Som interim marknadskompetens är jag van att rycka in med kort varsel och snabbt leverera. Jag siktar hela tiden på målet och på att slutföra en uppgift på bästa sätt – ekonomiskt så väl som genomförandemässigt.


Behöver du ett andrum innan du väljer väg? En interimslösning kan ge dig den tid du behöver för att göra rätt vägval.
Tjänster

•   Interim Marknads-/Reklam- /Kommunikationschef att hyra

•   Extern eller “intern” marknadsavdelning

•   Extra resurs vid arbetstoppar, sjukfrånvaro eller föräldraledigheter

•   Tidsavgränsat, löpande eller återkommande

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara