+46 (0)70 620 50 52

Extern marknadsavdelning

Under mer än 20 år har jag, som strateg och projektledare. arbetat med kommunikation och marknadsföring i reklambranschen –  och under de senaste tio åren ofta som interim hos företag med behov av en tillfällig kraft på marknadsavdelningen. 

Jag har erfarenhet dels av B2C, B2B samt tjänster och offentliga verksamheter. Jag har helt enkelt hjälpt företag som, liksom mig, anser att marknadsföring och kommunikation är en investering i framtida försäljning och nya kunder!

När du behöver du en “extern marknadsavdelning” eller ett snabbt och flexibelt alternativ till ”stora byrån” är du välkommen att höra av dig. Skulle jag själv gå bet på en uppgift har jag ett brett nätverk av andra frilansare inom formgivning, webbutveckling, illustration och fotografering att tillgå.

Jag besitter stor kunskap om bl.a. profilering, marknads- och kommunikationsstrategier, varumärkesutveckling, målgruppsanalyser och även mer handfasta dagliga produktions- och kommunikationsfrågor. Jag är hemmastadd i Creative Suite och har ett grafiskt öga. Dessutom betyder mina projektledarmeriter att du aldrig behöver oroa dig för att budget, tidsplanering eller andra samordningsfrågor inte kommer att flyta.

Tillsammans löser vi de projekt du känner är för små för stora byrån, men som du inte hinner – eller kan – lösa på egen hand.


Marknadsföring och en god idé är en investering i framtida försäljning.
Tjänster

•   Flexibel och smidig reklam- och kommunikationsbyrå

•   Hemsidor, sociala medier och nyhetsbrev

•   Kampanjer

•   Broschyrer, annonser och kataloger

•   Årsredovisningar, kundtidningar m.m.

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara